Saara Saulio

Olen Saara Saulio, psykologi ja psykodynaamisesti suuntautunut lastenpsykoterapeutti.

Olen työskennellyt lasten ja nuorten parissa yli 20 vuotta; perheneuvolassa, lastenpsykiatrian yksikössä sekä perusterveydenhuollossa. Ammatinharjoittajaksi siirryin vähitellen aloittaen osa-aikaisesti vuonna 2009. Monenlaiset ja monenkokoiset pulmat ovat vuosien saatossa tulleet tutuiksi ja arvostan sitä, että perheet uskaltavat lähteä liikkeelle pyytämään apua eivätkä yritä sinnitellä liian kauan yksin.

Olen työotteeltani aktiivinen ja leikkimielisyys on minulle luonteenomaista.  Uudet asiakkaat reagoivat usein puheeseeni: olen pohjoisesta kotoisin ja sen edelleen selvästi kuulee.

 

Tässä eräitä asiakkailta saamiani palautteita:

”Yhteistyö kanssasi oli todella helppoa. Olet helposti lähestyttävä, lämmin ja rehellisen avoin ihminen. Kanssasi oli helppo puhua, olit suora mutta lempeä niin lapselle kuin vanhemmillekin. Käynneistä luonasi oli paljon hyötyä. Lapsi oppi käsittelemään tunteitaan ja kanavoimaan niitä oikein. Hän itse muistelee lämmöllä tapaamisia ja joskus jopa ikävöi. Olit selkeästi tärkeä hänelle. Suosittelen erittäin mielelläni sinua ystävilleni!”

”Lämpimät kiitokset koko perheeltämme ihanasta ja turvallisesta tavastasi kohdata lapsi ja myös meidät ajoittain pelokkaat vanhemmat”.